Beveiligde bestandsoverdracht

Verzend vertrouwelijke bestanden gemakkelijk en veilig met Visma Addo

Probeer nu gratis

common-file-rotate

Beveiligde bestandsoverdracht

Verzend vertrouwelijke bestanden gemakkelijk en veilig met Visma Addo

Probeer nu gratis

GDPR-proof

VOLDOE AAN DE STRENGSTE WET- EN REGELGEVING

E-mail is geen veilig communicatiekanaal. Daarom is het voor alle private en publieke bedrijven aan te raden om e-mails die vertrouwelijke of privacygevoelige gegevens bevatten, te versleutelen.

     

Je bestanden worden automatisch versleuteld

Visma Addo zorgt ervoor dat je de GDPR proof bent en je je geen zorgen hoeft te maken wanneer je vertrouwelijke communicatie verstuurt.

Een digitale aangetekende brief – alleen goedkoper en sneller

Wanneer je een vertrouwelijk bestand verstuurt met Visma Addo, komt dit overeen met het verzenden van een aangetekende brief. Maar dan online en tegen een fractie van de kosten.

De ontvanger krijgt een melding per SMS of e-mail. Om het bestand te openen, moet de ontvanger tekenen voor ontvangst met eHerkenning , of een andere digitale handtekening. Als het bestand geopend wordt, krijg je automatisch bericht, zodat je weet dat het bestand ontvangen en gelezen is. Wordt het bestand niet geopend door de ontvanger, dan worden er automatisch herinneringen verstuurd.

Probeer nu gratis

email-action-lock

Betaal alleen voor de bestanden die je verstuurt

Heb je behoefte aan een gunstig geprijsde oplossing, waarbij je gemakkelijk vertrouwelijke bestanden kunt verzenden? Dan is Visma Addo een goede keus. De oplossing kost je namelijk niets.

Je betaalt alleen voor de bestanden die je verzendt. Geen verplichtingen. Geen abonnement. En het prijsmodel is simpel: hoe meer bestanden je verzendt, hoe lager de prijs.

Bekijk onze tarieven

Je document ondertekenen? 

Ook dat kan met Visma Addo.

Je ontvangers kunnen jaarrekeningen, contracten en dergelijke rechtstreeks op hun mobiel ondertekenen met een touch-handtekening, eHerkenning, iDIN of een van de andere digitale handtekeningen.

Probeer nu gratis

 

keyboard_arrow_up