keyboard_arrow_down

Visma Addo is deel van een groter geheel

Achter Visma Addo staat Visma, het grootste IT-bedrijf van Noord-Europa.

Het doel van Visma Addo en de vele andere producten en diensten die Visma aanbiedt, is je werk gemakkelijker te maken door middel van digitalisering.

De geschiedenis van Visma in het kort

Het begon allemaal in Oslo, in 1996, met een fusie van de bedrijven MultiSoft, SpecTec en Dovre Information Systems.

Drie jaar later was Visma gegroeid tot 400 werknemers en klaar om naar andere landen te gaan, waaronder Nederland. Tegenwoordig hebben we meer dan 11.000 werknemers wereldwijd en zijn we actief in 15 landen.

Het software-aanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, spend management en e-overheid. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day, PinkWeb, PlusPort, VerzuimSignaal, Circle Software, Onguard, Visionplanner en IntraData onderdeel van de Visma-groep.

Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams. 

Elke dag helpen we onze meer dan 1.000.000 klanten met het digitaliseren en efficiënter maken van processen, en dat betekent elke dag opnieuw een heleboel minder administratie, handmatig werk en papieren rompslomp voor hen.

Aantal medewerkers
wereldwijd

11000+

network-user

Visma Addo
Nederland

Den Haag Ypenburg

pin

Medewerkers in
Nederland

2000+

multiple-neutral-1

Een digitale service voor alle branches en afdelingen

Visma Addo kan elk ondertekeningsproces digitaliseren en efficiënter maken. Dat hebben we al bewezen in diverse branches die Visma Addo gebruiken om handmatig papierwerk terug te dringen en de gebruikerservaring te verbeteren:

products-briefcase

Sales

Nog sneller een deal sluiten? Met een digitale handtekening heb je al vóór je de telefoon hebt opgehangen je contract getekend retour.

multiple-neutral-1

HR

Zet vaart achter het wervingsproces en allerlei andere HR-taken. Beperk de papierwinkel, en hou tijd over voor je echte werk.

cash-payment-coins

Incasso

Visma Addo maakt het gemakkelijker voor jou en je debiteuren. In plaats van dagen te wachten, kunnen jullie direct een overeenkomst sluiten en ondertekenen - terwijl je nog aan de telefoon bent.

calculator-app

Accountancy

Vanaf nu hoef je de jaarrekening en andere documenten niet meer rond te sturen naar iedereen die ze moet goedkeuren. Dat doet Visma Addo automatisch voor je.

building-cloudy

Vastgoed

Ben je het overzicht kwijt? Met Visma Addo niet langer. In een oogopslag heb je een overzicht van alle documenten en zie je waar een handtekening ontbreekt.

legal-hammer

Juristen

Wil jij ook kortere procedures en meer tevreden klanten? Met Visma Addo heb je geen wachttijd wanneer je noodzakelijke handtekeningen moet verzamelen.

insurance-hands

Verzekeringen

Stel je voor: een 30% hogere respons als er documenten getekend moeten worden bij het afsluiten van een verzekering! Dat is de ervaring van onze klanten, nadat ze zijn overgestapt op digitale ondertekening.

Een document digitaal laten ondertekenen – vandaag nog

Maak in een paar minuten een profiel aan en zie zelf hoe makkelijk het is om documenten digitaal te laten ondertekenen.

Probeer nu gratis

keyboard_arrow_up