Visma Addo: méér dan een digitale handtekening

80% van alle documenten wordt dezelfde dag nog digitaal ondertekend

Visma Addo: dé favoriete oplossing in de markt voor digitaal tekenen en documentmanagement

Probeer nu gratis

Propvol handige functies, maar toch gebruiksvriendelijk

Jij verstuurt je document, de ontvanger tekent digitaal en het document wordt automatisch gearchiveerd. Zo eenvoudig werkt Visma Addo.

Je kunt documenten rechtstreeks naar je email sturen, digitaal ondertekenen of met een touch-handtekening op alle devices, en allerlei andere functies gebruiken om gemakkelijk, snel en veilig documenten te verzenden voor ondertekening.

Kijk zelf hoe het werkt

De goedkoopste oplossing voor digitale handtekeningen is nu beschikbaar in Nederland.

Visma Addo gebruiken is sneller en goedkoper dan een brief  versturen. Je zit bovendien nergens aan vast.

Visma Addo heeft het meest flexibele prijsmodel: je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Geen restricties, geen abonnementen en geen kleine lettertjes.

Visma Addo maakt het dagelijks leven gemakkelijker

Visma Addo is voor iedereen. Alle branches en afdelingen kunnen plezier hebben van Visma Addo. Dat zijn niet alleen mooie woorden. Het is de realiteit voor meer dan 100 klanten in 5 verschillende landen.


Wij garanderen de hoogste veiligheid

We kunnen de AVG en andere privacywetgeving inmiddels wel dromen, en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van gegevensbeveiliging. Persoonsgegevens worden altijd versleuteld verzonden. Alle transacties worden geregistreerd en gedocumenteerd. We houden Visma Addo voortdurend up-to-date, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat we aan alle juridische en technische eisen voldoen – ook als er nieuwe regels komen op dat gebied.

Probeer nu gratis

Visma Addo is er voor iedereen – ongeacht branche of afdeling

Sales

Nog sneller een deal sluiten? Met een digitale handtekening heb je al vóór je de telefoon hebt opgehangen je contract getekend retour.

Lees verder

products-briefcase

HR

Zet vaart achter het wervingsproces en allerlei andere HR-taken. Beperk de papierwinkel, en hou tijd over voor je echte werk.

Lees verder

multiple-neutral-1

Accountancy

Vanaf nu hoef je de jaarrekening en andere documenten niet meer rond te sturen naar iedereen die ze moet goedkeuren. Dat doet Visma Addo automatisch voor je.

Lees verder

calculator-app

Vastgoed

Ben je het overzicht kwijt? Met Visma Addo niet langer. In een oogopslag heb je een overzicht van alle documenten en zie je waar een handtekening ontbreekt.

Lees verder

building-cloudy

Verzekeringen

Stel je voor: een 30% hogere respons als er documenten getekend moeten worden bij het afsluiten van een verzekering! Dat is de ervaring van onze klanten, nadat ze zijn overgestapt op digitale ondertekening.

Lees verder

insurance-hands

Juristen

Wil jij ook kortere procedures en meer tevreden klanten? Met Visma Addo heb je geen wachttijd wanneer je noodzakelijke handtekeningen moet verzamelen.

Lees verder

legal-hammer

Incasso

Visma Addo maakt het gemakkelijker voor jou en je debiteuren. In plaats van dagen te wachten, kunnen jullie direct een overeenkomst sluiten en ondertekenen - terwijl je nog aan de telefoon bent.

Lees verder

cash-payment-coins

Voor alle branches

Staat jouw branche of functie hier niet bij? Geen probleem. Neem snel contact op, dan vertellen we wel hoe jij Visma Addo kan gebruiken. 

Of probeer Visma Addo gewoon gratis en kom er zelf achter hoe handig en gebruiksvriendelijk Visma Addo is. 

 

Probeer nu gratis

De mensen achter Visma Addo

– en andere digitale diensten

Naast Visma Addo kan Visma nog tal van andere digitale services aanbieden. Visma is één van de toonaangevende softwareleveranciers van Europa. Elke dag weer doen we ons best om jouw werk gemakkelijker te maken. Dat doen we al sinds 1996, en inmiddels helpen meer dan 10.000 medewerkers van Visma ruim 1.000.000 klanten wereldwijd.

Lees meer over Visma

Nog meer mogelijkheden met Visma Addo

Stuur nu documenten gratis en ervaar zelf hoe handig het is

In minder dan twee minuten heb je je profiel aangemaakt en ben je klaar om documenten digitaal te tekenen

Probeer Visma Addo

Prøv selv hvordan digital signering fungerer

keyboard_arrow_up