keyboard_arrow_down

NCC

Van de optimalisering van onze recruitmentprocedures hebben zowel de nieuwe werknemers als de HR afdeling geprofiteerd.

Geschreven door Carina Salmon
Business Solution Specialist,
NCC

Geschreven door Carina Salmon
Business Solution Specialist,
NCC

Een optimale recruitmentprocedure

Visma was al een leverancier van NCC. Kiezen voor de digitale handtekeningen van Visma Addo lag dus voor de hand. Daarom heeft de HR-afdeling onlangs besloten om digitaal te gaan tekenen met Visma Addo.

Digitaal en efficienter

Voordat we met Visma Addo werkten, hadden we een volledig papieren recruitmentproces. Alles ging met de post. Een contract werd eerst met de interne post naar de leidinggevende gestuurd, die tekende en stuurde het vervolgens aan ons terug. Vervolgens stuurden wij het dan per post naar de nieuwe medewerker, die het ondertekende en weer aan ons terug stuurde.

De procedure verloopt nu veel efficiënter omdat het hele proces gedigitaliseerd is. Vroeger kostte het al snel 14 dagen om een door iedereen ondertekend contract retour te krijgen, nu gebeurt dat in, pak hem beet, anderhalf uur. Van de optimalisering van onze aanstellingsprocedures hebben zowel nieuwe werknemers als de medewerkers van de HR afdeling profijt gehad.

 

"Mijn collega’s konden het eerst niet geloven. Binnen een paar uur hadden ze een door beide partijen getekend contract."

Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

We hebben nu minder handmatig werk

Met het digitaal ondertekenen van Visma Addo hoeven we bijvoorbeeld geen tijd meer te besteden aan het printen en weer scannen van contracten nadat we die retour hebben gekregen. Als we nu een ondertekend contract retour krijgen, van een nieuwe medewerker, slaan we dat meteen in ons systeem op. Het is een aanzienlijke besparing op onze administratiekosten. Behalve dat we nu veel minder administratieve werkzaamheden hebben, zijn we ook blij dat we op papier en verzendkosten kunnen besparen.

 

"Met Visma Addo hebben we veel minder administratief werk en besparen we ook nog eens op papier en verzendkosten."

Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Mijn collega's zijn blij met Visma Addo

Hier bij NCC is Visma Addo heel goed ontvangen. Van onze medewerkers krijgen we alleen maar positieve reacties, nadat ze hebben ervaren hoe effectief Visma Addo is.

  • check We hebben kortere wachttijden en een snellere recruitmentprocedure
  • check We besparen geld op papier en verzendkosten
  • check We hebben minder administratief werk
  • check We krijgen positieve reacties van de medewerkers

Over NCC

NCC is een van de toonaangevende bedrijven in de bouw en vastgoedontwikkeling in Noord-Europa met een omzet van bijna 41 miljard DKK en 15.500 medewerkers. Met de Scandinavische regio als thuismarkt is NCC actief in de hele waardeketen - de ontwikkeling en bouw van woningen en commercieel vastgoed en de bouw van industriële installaties en openbare gebouwen, wegen, bruggen en andere soorten infrastructuur.

keyboard_arrow_up