keyboard_arrow_down

Liisabike 

Toen we met Liisabike ook fietslease wilden gaan aanbieden, moesten we op zoek naar een effectiever systeem waarmee onze klanten een contract konden ondertekenen en zich identificeren.

Risenga Manghezi, CEO 
Liisabike

 

Risenga Manghezi, CEO 
Liisabike

Voor ons betekent het dat het hele proces van digitaal ondertekenen beter beveiligd is

In ons bedrijf verkopen we al jarenlang Christiania fietsen. Toen we die fietsen ook gingen leasen, zijn we op zoek gegaan naar een effectiever systeem waarmee onze klanten een contract konden ondertekenen en zich konden identificeren.

Vroeger deden we alles met de hand. Een contract werd per mail naar een klant gestuurd en kon daarna in de winkel worden geprint en ondertekend worden wanneer de klant zijn fiets kwam halen. Dat vonden we een bewerkelijk proces en we hadden het gevoel dat het veel te gemakkelijk was om ons op te lichten..

Met Visma Addo hebben we het hele proces van ondertekenen elektronisch gemaakt. Omdat de klanten zich met NemID (d.w.z. de Deense DigiD) identificeren, zijn we minder kwetsbaar voor oplichting terwijl het systeem ons daarnaast een veilige omgang met de contracten van klanten biedt.

"Visma Addo biedt ons een veilige omgang met de contracten van klanten en optimaliseert daarnaast onze administratieve processen."

Risenga Manghezi, CEO, Liisabike

Een betrouwbaar product en eenvoudig in gebruik

Een betrouwbaar product en eenvoudig in gebruik
Onze klanten en onze medewerkers zijn heel positief over het digitaal ondertekenen met Visma Addo. Onze klanten vinden het digitaal ondertekenen vanzelfsprekend en het hele proces verloopt probleemloos.

Wij vinden de digitale handtekeningen van Visma Addo een betrouwbaar product, met veel gebruiksgemak. Het biedt ons bedrijf een vorm van betrouwbaarheid en beschermt ons tegen oplichting. Op een schaal van 1 tot 10 zouden we dit product met een cijfer tussen de 8 en de 9 beoordelen omdat we bijzonder tevreden zijn en er geen problemen mee hebben gehad.

  • check Betere bescherming tegen oplichting
  • check Grotere betrouwbaarheid in het afhandelen van contracten 
  • check Tevreden klanten en medewerkers
  • check Een probleemloos proces 
  • check Optimalisering van administratieve taken

Over Liisabike

Liisabike is een bedrijf dat Christiania-fietsen leaset. Het bedrijf werd in 2016 opgericht en heeft op dit moment drie toegewijde medewerkers. Liisabike is een innovatieve en zorgeloze manier om op een bakfiets te fietsen.

keyboard_arrow_up