keyboard_arrow_down

Danmarks Apotekerforening

De de digitale handtekeningen van Visma Addo bij Danmarks Apotekerforening - de Deense Apothekersvereniging - minder fouten en een eenvoudiger recruitmentproces.

Geschreven door Søren Hellener, Hoofdadviseur
Danmarks Apotekerforening

Geschreven door Søren Hellener, Hoofdadviseur
Danmarks Apotekerforening

We hebben nu eenvoudige recruitmentprocedures

We hebben nu een website die door Visma Addo Enterprise is gebouwd. Met 220 leden en 5.700 medewerkers was de werving en selectie van nieuwe medewerkers voor ons als vereniging en voor de werknemers van de afzonderlijke apotheken altijd een enorme klus. Het was een arbeidsintensief traject met veel communicatie tussen onze administratie en de afzonderlijke apotheken. Nu is dat traject aanzienlijk vereenvoudigd.

Het was een arbeidsintensief traject met veel communicatie tussen onze administratie en de afzonderlijke apotheken. Nu is dat traject aanzienlijk vereenvoudigd.

En we zien dat er minder fouten worden gemaakt

Om handwerk te verminderen en fouten te voorkomen, heeft Danmarks Apotekerforening nu een dynamische doe-het-zelf-website, die door Visma Addo Enterprise is gebouwd. Op onze nieuwe website kiest de apotheker de gewenste overeenkomst of het gewenste contract, vult dat in en stuurt het aan de medewerker voor een digitale handtekening.

"Met Visma Addo voorkomen we fouten als gevolg van handmatige invoer en onleesbare handschriften"

Søren Hellener, Hoofdadviseur, Danmarks Apotekerforening

Digitale afspraken en contracten besparen ons tijd

Nu we een doe-het-zelf-website hebben en documenten digitaal kunnen laten ondertekenen, vult de apotheker de overeenkomst of het contract in en drukt op de verzendknop. Visma Addo maakt dan een document, dat automatisch voor een digitale handtekening naar de medewerker wordt verzonden, die daarna met NemID (d.w.z. de Deense DigiD) ondertekent. Nadat de medewerker digitaal heeft ondertekend, wordt het document naar beide partijen verzonden en ook naar het backend systeem van de Apotekerforening voor verdere afhandeling.

  • check Minder handwerk
  • check Minder fouten
  • check Optimale tekenprocedures

Over Danmarks Apotekerforening

Danmarks Apotekerforening heeft 213 leden, met verspreid over de apotheken  circa 5.600 medewerkers.

keyboard_arrow_up