keyboard_arrow_down

Boligselskabet Sjælland

Met een digitale handtekening van Visma Addo kan Boligselskabet Sjælland - een sociale huisvester met ongeveer 12.500 huizen in portefeuille - binnen een paar uur een arbeidscontract afsluiten.

 

Geschreven door Lotte Helt, HR-partner
Boligselskabet Sjælland

Geschreven door Lotte Helt, HR-partner
Boligselskabet Sjælland

Geoptimaliseerd recruitmentproces

Zodra we digitale handtekeningen gingen gebruiken om arbeidsovereenkomsten te tekenen, werd ons werk een stuk eenvoudiger. Hiervoor moesten we arbeidsovereenkomsten als pdf opsturen, daarna gingen de sollicitanten het contract zelf printen, ondertekenen, scannen en weer terugsturen. Vervolgens moesten wij  de contracten op een schijf opslaan en handmatig bijhouden welke sollicitanten nog niet getekend hadden en welke dossiers nog niet compleet waren. Al met al duurde het altijd wel een paar dagen voordat we een getekende arbeidsovereenkomst hadden. Nu maar een paar uur en het hele proces is geautomatiseerd.

 

Wij bieden nieuwe medewerkers een betere ervaring

Visma Addo heeft echt zijn waarde bewezen. Onze recruitment workflow is nu veel sneller en efficiënter. Visma Addo werkt altijd optimaal. Iedere contract opnieuw en dat al sinds we Visma Addo voor de eerste keer gebruikten. Het is intuïtief, gebruiksvriendelijk en elke arbeidsovereenkomst kan worden aangepast aan een individuele werknemer.

"Bij Boligselskabet Sjælland zien we nu dat het ondertekeningsproces voor arbeidsovereenkomsten binnen enkele uren in plaats van enkele dagen is afgerond."

Lotte Helt, HR-partner, Boligselskabet Sjælland

We hebben voor Visma Addo gekozen en hebben er geen spijt van

We hebben voor Visma gekozen en hebben er geen spijt van
De keuze voor Visma Addo was een makkelijke. We namen contact op met Lars Nygaard, lieten ons uitvoerig informeren en kregen de eerste tien credits gratis. We stuurden meteen het eerste contract ter ondertekening en daarna bestond er helemaal geen twijfel over ons enthousiasme. Als we een score van 1-5 moeten geven, geven we 5.

 

  • check Handtekeningen komen sneller binnen
  • check Onze workflow is efficiënter geworden
  • check We maken het onze sollicitanten makkelijker

Over Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland is in 2007 ontstaan uit een fusie tussen een aantal woningcorporaties in Sjælland.  Boligselskabet Sjælland heeft wortels die teruggaan tot 1899 en is een van de zes grootste woningcorporaties van Denemarken. Boligselskabet Sjælland is een non-profit huisvester die huizen bezit, exploiteert en zich vooral richt op haar bewoners en andere klanten.

keyboard_arrow_up