keyboard_arrow_down

Bird & Bird

Bird & Bird optimaliseert het tijdrovende proces om handtekeningen te verkrijgen.

Jesper Langemark, Managing Partner
Bird & Bird
 

Jesper Langemark, Managing Partner
Bird & Bird

We bereiken onze cliënten altijd ook als ze op zakenreis in het buitenland zijn

Met Visma Addo bereiken we iedereen, altijd en overal. De drukbezette cliënten die op zakenreis in het buitenland zijn maar ook de bestuurders die we als klant hebben. Nu we beschikken over Visma Addo kunnen we snel, eenvoudig en vooral ook professioneel, digitale handtekeningen krijgen. Effectief voor ons en voor onze cliënten.

We besparen administratiekosten

Visma Addo ondersteunt het hele tekenproces: het regelt de verzending van de documenten, de reminders en aan na afloop ook de distributie van de getekende documenten. Daarmee besparen we bij Bird & Bird veel administratiekosten.

  • check We bereiken al onze cliënten overal, eenvoudig en snel
  • check Het ondertekeningsproces verloopt sneller, is effectiever en professioneler
  • check  We hebben het aantal handmatige en administratieve handelingen verminderd

"We werken nu effectiever omdat we onze cliënten een eenvoudige en veilige manier bieden om overeenkomsten digitaal te ondertekenen. Onze cliënten kunnen hun contracten, overeenkomsten, jaarrekeningen, verslagen en andere documenten nu digitaal ondertekenen, op het medium dat hun voorkeur heeft, en op het moment dat hun past.”

Jesper Langemark, Managing Partner
Bird & Bird
 

Over Bird & Bird

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor met meer dan 1300 advocaten en 29 kantoren verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Asia-Pacific en Noord-Amerika.

keyboard_arrow_up